Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

MPM Slow Juicer 

De langzame MSO-12M-sapcentrifuge van het merk MPM, oftewel slow juicer, is een perfect apparaat voor mensen die van een gezonde levensstijl houden. In tegenstelling tot traditionele modellen van centrifuges, fruitpersen en dergelijke, ontstaat met dit proces de hoogste kwaliteit sap en heeft het een uitstekende smaak en textuur.

Veel mogelijkheden

De low-speed sapcentrifuge MSO-12M is uitgerust met een grote kan van 1 liter en een pulpcontainer van 800 ml die langdurig werk mogelijk maakt zonder de noodzaak om de afvalcontainer regelmatig te legen en af ​​te wassen. Dankzij de stille werking kun je de juicer op elk moment van de dag gebruiken, zonder de rust van andere leden van het huishouden te verstoren. De sapcentrifuge MSO-12M heeft ook de functie “achteruit”, waarmee de motor op achteruitrijdsnelheid kan werken. Profiteer van deze functie, vooral bij het persen van citrusvruchten, waarbij de membranen en vezels de zeefopeningen kunnen verstoppen.

Efficient en praktisch

Het apparaat werkt op lage snelheden (60 rpm) en knijpt het sap grondig en gelijkmatig. De interne schroef, geplaatst in het MSO-12M- apparaat, doet het langzaam en precies, zonder onnodige temperatuurverhoging en beluchting van het sap. Hiermee kunt u een drankje halen van de meeste soorten groenten, fruit en kruiden. Ook degenen die niet kunnen worden gebruikt in een standaard juicer – peterselie, spinazie, sla, tarwegras, frambozen, aalbessen, ananas, mango’s en nog veel meer.

Beschikt over

- Roestvrijstalen behuizing
- Omgekeerde functie (achteruit)
- Sapuitloop voor bescherming tegen afdruipen
- Een beveiligingssysteem dat voorkomt dat een verkeerd gemonteerd apparaat start
- Eenvoudige en snelle reiniging van alle verwijderbare elementen, dankzij de mogelijkheid om in de vaatwasser te wassen
- Rubberen, antislip voeten
- Comfortabele handgreep
- Stille werking
- Eenvoudige, snelle montage en demontage

Specificaties

Merk: MPM
Artikel nummer: MSO-12M
Gewicht: 4 kg
Afmetingen (dxbxh): 20 cm × 15 cm × 50 cm
Voeding: 220-240 V, 50/60 Hz
Vermogen: 150 W
Snelheid: 60 rpm
Sap containter: 1000ml
Afval containter: 800ml
Accessoires: Zeef van roestvrij staal en schoonmaakborstel

;