• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
30% korting €72,50 €49,95
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Samen met The Bach Orchestra of the Netherlands presenteert de sopraan Olga Zinovieva u de mooiste werken die door haar beroemde landgenoten werden gecomponeerd.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket en exclusief €6,95 transactiekosten per bestelling.

Beroemde Russische composities vol passie en hartstocht

Vol passie en hartstocht vertolkt de in Novosibirsk (Siberië) geboren sopraan Olga Zinovieva de mooiste aria’s die door haar beroemde landgenoten werden gecomponeerd. Naast de bekende ‘Vocalise’ van Rachmaninofff kun je genieten van ‘Rossignol’ van Alabiev, waarbij de sopraanstem klinkt als een echte nachtegaal. Bijzonder en teder is ‘Maria’s Wiegenlied’ uit Tsjaikovski’s opera ‘Mazeppa’. Spectaculair en bijna nooit live te horen vanwege de buitengewoon hoge moeilijkheidsgraad, is het ‘Concerto for Coloratura Soprano’ van Glière. The Bach Orchestra of the Netherlands is voor deze concerten uitgebreid met een volledig blazerssectie. Het orkest vertolkt werken als ‘Souvenir de Florence’ van Tsjaikovski en de ‘Romance’ uit de film ‘The Gadfly’. Vioolvirtuoos Igor Ruhadze soleert in Tsjaikovski’s spectaculaire Méditation uit ‘Souvenir d’un lieu cher’, Op. 42. Een indrukwekkend programma met een aantal composities die je bekend in de oren zullen klinken en sommige die u wellicht voor het eerst in uw leven hoort!

The Bach Orchestra of the Netherlands
Olga Zinovieva, sopraan • Igor Ruhadze, viool • Pieter Jan Leusink, dirigent

BESTEL NU UW TICKETS VOOR €49,95!

Bekijk hier het volledige aanbod van Beleef Klassiek!

;

Praktische informatie

Concertdata

za 16 nov Stevenskerk Nijmegen 19.30

zo 17 nov Janskerk Utrecht 15.00

za 23 nov Laurenskerk Rotterdam 19.30

zo 24 nov Concertgebouw Amsterdam 14.15**

 

**Concertgebouw Amsterdam €5,- toeslag per Rang 1 ticket inclusief gereserveerde plaats, ontvangst en pauze drankje, selecteer online zelf uw stoelen.

30% korting
€72,
50
€49,
95