Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Microsoft Windows 10 licentie

TOT 55% KORTING Vanaf €12,95
Levenslange licentie Direct geleverd per mail Zeer gebruiksvriendelijk
Microsoft Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Windows en te verkrijgen in versie Pro of Home, al vanaf €12,95.
Na aankoop ontvang je een e-mail met daarin de productcode en een handleiding hoe de software te installeren.

Microsoft Windows 10 Pro of Home

Microsoft Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Windows en te verkrijgen in versie Pro of Home, vanaf €12,95.

Microsoft Windows 10 Pro

Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Pro biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning. Het Windows 10 Pro besturingssysteem draait net als de recentere versies met een gebruiksvriendelijke en moderne omgangsvorm. Microsoft Windows 10 Pro past zich ook goed aan aan elk apparaat en zijn eigenschappen. Windows 10 Pro is het tenopzichte van Windows 7 en 8.1 niet veel veranderd. Hierdoor kunnen oudere computers en apparatuur zonder problemen Windows 10 Pro aan en is dit zeer gunstig in een verandering van een bedrijf.

Microsoft Windows 10 Home

Het nieuwe besturingssysteem Windows 10 Home biedt zowel geavanceerde gebruikers als beginners, zoals de naam al aangeeft, een optimale computer ondersteuning voor thuisgebruik. Zoals als elke eerdere versie van de Home versie biedt Microsoft Windows 10 een zeer gebruiksvriendelijk nieuw oppervlak aan. Het systeem van Windows 10 Home is hetzelfde als in de beide vorige versies van Windows 7 en 8.1. Om deze reden kunnen de meeste oudere computers zonder problemen op Windows 10 draaien.

Functie innovaties in Windows 10

In Windows 10 Pro, maar ook in de Home versie, is het startmenu herzien. Het biedt nu een reeks van tegels aan die afzonderlijk kunnen worden versierd met verschillende functies. Zelfs het bureaublad van het besturingssysteem heeft de nieuwe functie en de mogelijkheid om meerdere virtuele desktops voor verschillende toepassingen te creëren. Microsoft Windows 10 Pro biedt ook extra toegang tot een Business-Store.

Systeemvereisten

Platform | Windows
Ondersteunde besturingssystemen | Windows 10
Processor | Processor of SoC met minimaal 1 GHz
Werkgeheugen | 1 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem
Grafische kaart | DirectX9 of hoger met WDDM 1.0 driver

Windows 10 installeren: hoe werkt het?

Na aankoop ontvang je ongeveer na 1 werkdag een e-mail met daarin de productcode voor het door jou aangeschafte pakket en een link naar de handleiding, waarin wordt uitgelegd hoe het product te downloaden, installeren en activeren.

;
TOT 55% KORTING
Vanaf
€29,
00
€12,
95