Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

myLum Fanformule by Lumière

€2 Korting Vanaf €5,99
Streamingdienst Films Series
Ontdek myLum en krijg toegang tot de beste series en films! Kies per maand één serie of twee films en krijg een serie of film cadeau. Word een maand lang fan voor €5,99 of geniet drie maanden van myLum voor een bedrag van €17,99. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.
Je hebt de keuze uit 1 credit voor één maand of 3 credits voor 3 maanden. Per credit mag je 1 serie of 2 films kiezen per maand en krijg je ook nog een serie of film van Lumière cadeau. Deze series/films mag je houden.

Maak kennis met de nieuwste streamingdienst

Ontdek myLum en krijg toegang tot de beste series en films! Binge series als The Minister, Peacemaker, The Killing en nog véél meer, want het aanbod wordt elke week uitgebreid. Met myLum kun je op elk gewenste moment jouw serie of film kijken. Anders dan bij andere streamingdiensten, is dat je jouw gekozen series en films altijd kunt blijven kijken, ook als je geen fan meer bent. Krijg met myLum toegang tot extra’s, zoals podcasts en behind the scenes content.

Word fan voor een maandelijks bedrag van €5,99 ipv €7,99 (= 1 credit*) of word fan voor gelijk 3 maanden voor €17,99 ipv €23,97 (= 3 credits*).
✔ Makkelijk opzegbaar
✔ Series/films blijven van jou
✔ The best of European TV and beyond!
✔ Elke maand één serie of film (extra) cadeau
✔ Regelmatig exclusieve series in de Benelux
*Per credit mag je 1 serie of 2 films kiezen per maand en krijg je ook nog een serie of film van Lumière cadeau. Deze series/films mag je houden.

Hoe werkt het?

Stap 1. Bestel je voucher via de groene bestelbutton bij onze webwinkel.
Stap 2. Je ontvangt je unieke vouchercode per mail. Vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.
Stap 3. Ga naar www.mylum.tv/krant en kies jouw Fanformule (1 maand of 3 maanden).
Stap 4. Maak een account aan of log in met je bestaande account.
Stap 5. Voer in het vak ‘Vouchercode’ de vouchercode in en klik op ‘Inwisselen’.
Stap 6. Je wordt gevraagd je betaalgegevens te verifiëren d.m.v. een betaling van €0,01.
Stap 7. Je kortingsabonnement gaat van start en loopt na de actieperiode automatisch door. Je kunt jouw abonnement ieder moment stopzetten.

Nieuw: Beck

De populaire Zweedse misdaadfilmserie - BECK - is terug!

Martin Beck is gepromoveerd tot chef en Alexandra Beijer leidt het onderzoekswerk op het station, met Steinar Hovland, Oskar Bergman, Ayda Cetin en Jenny Bodén aan haar zijde. De druk op de Beck-groep neemt in de loop van het seizoen toe, met zware cases en emotionele veranderingen in de groep. De Beck-films zijn gebaseerd op personages die door de auteurs Maj Sjöwall en Per Wahlöö zijn gemaakt voor de Martin Beck-serie van detective romans.

;

Praktische informatie

Tip 5: komt dat zien! 
Aangezien er veel beschikbaar is op MyLum, geven we graag tips voor Europese topseries die je niet wilt missen:

The Minister
Sommigen bestempelen Benedikt Ríkardsson als een onorthodoxe radicaal; zelf noemt hij zich een goudeerlijke IJslandse burger. Daarmee maakt hij zich razend populair en wordt hij zelfs gekozen tot minister-president. Wat niemand weet is dat hij lijdt aan een bipolaire stoornis. Door deze stoornis te verbergen en zelfs te misbruiken brengt hij anderen om zich heen in gevaar. Ólafur Darri Ólafsson, bekend als de knorrige politiechef uit Trapped, speelt de hoofdrol in deze politieke dramaserie uit IJsland.

Heder
Vier beste vriendinnen runnen samen het advocatenkantoor Heder (het Zweedse woord voor eer). Ze willen opkomen voor vrouwen en slachtoffers van seksueel geweld. De advocates dragen echter ook zelf een groot geheim met zich mee. Sofia Helin, die we kennen als Saga Norén uit The Bridge, is een van de bedenkers van deze Scandinavische serie en zij noemt Heder ‘een kruising tussen The Girl with the Dragon Tattoo en Sex and the City’.

Baron Noir
De Franse politicus Philippe Rickwaert zint op wraak op zijn politieke vijanden. Zijn politieke carrière is in een vrije val geraakt nadat hij werd opgeofferd door de presidentiële linkse kandidaat, Francis Laugier, om diens verkiezing te redden. Rickwaert plant zijn terugkeer stap voor stap en smeedt een verbond met Laugiers naaste adviseur, Amélie Dorendeu. Een meeslepende politieke thrillerserie vol intriges, volgens The Guardian niets minder dan ‘de Franse House of Cards’.

My Brilliant Friend
Deze verfilming van de populaire roman L’Amica Geniale van Elena Ferrante toont de evolutie van de levenslange vriendschap tussen twee Italiaanse vrouwen, Elena en Lila, vanaf hun kindertijd in het Napels van de jaren 50. Wanneer haar vriendin spoorloos verdwijnt, begint Elena Greco, een inmiddels bejaarde vrouw ondergedompeld in een huis vol boeken, het verhaal van hun vriendschap te schrijven. ‘Zo goed kan een roman verfilmd worden’, oordeelde de Volkskrant.

Peacemaker
Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die door de Verenigde Naties wordt gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. Naarmate de vredesbesprekingen vorderen, moet ze in het reine komen met haar verleden, waardoor het hele onderhandelingsproces een gevaar vormt voor haar persoonlijke leven. Deze spannende politieke thrillerserie geeft een onthullend kijkje in de wereld van vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel, en hun intieme relaties met de machthebbers.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Je kunt je voucher alleen via www.mylum.tv verzilveren.
- De vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.
- Met een credit kun je uit het gehele assortiment (uitgezonderd Cinema bij je thuis) één serie (seizoen) kiezen. Films kosten een halve credit.
- Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen van Lumière Publishing NV.
- De vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.
- Kijk voor de volledige voorwaarden op mylum.tv/nl/terms-conditions.

€2 Korting
Vanaf
€7,
99
€5,
99