Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht vanuit de organisatoren van het evenement: 

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle evenementen afgelast tot en met 31 mei 2020. Dit geldt eveneens voor de producties van De Graaf & Cornelissen Entertainment, DG Theaterproducties en de producties die via Impact Entertainment verlopen. We gaan de komende periode met alle theaters in overleg over wel of geen doorgang van de voorstellingen. Je wordt hierover door het theater geïnformeerd, zo ook bij een eventuele verplaatsing. Het kan gezien de huidige omstandigheden langer duren voordat het theater contact met u opneemt.

Nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn
In deze hilarische, brutale en ontroerende musical, gebaseerd op het waargebeurde verhaal uit de gelijknamige speelfilm, erft Charlie (gespeeld door Jonathan Demoor) de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. De fabriek produceert met name ouderwetse, saaie herenschoenen en stevent af op een faillissement. Maar dan leert Charlie de uitgesproken Simon (gespeeld door Naidjim Severina) kennen. Deze grote en opvallende jongeman blijkt door zijn vader te zijn opgevoed om professioneel bokser te worden, maar Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante dragqueen Lola.

Kinky laarzen
Er ontstaat een bizar idee... Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Al helemaal niet als Lola haar gevolg meeneemt naar de fabrieksvloer. Deze zes 'Angels', stuk voor stuk zelfbewuste 'dames', weten van wanten. Dat de stoffige personeelschef en andere oud gedienden hier op z'n zachtst gezegd enorm aan moeten wennen, laat zich raden. En dit alles ook nog eens onder een enorme tijdsdruk. De sensationele en flitsende nieuwe laarzencollectie moet op tijd klaar zijn voor de beroemde fashionweek in Milaan. Ook Charlies vriendin Nicola (gespeeld door Linda Verstraten) heeft moeite met alles wat er gebeurt. Dat geldt niet voor de jonge, grappige medewerkster Lauren (gespeeld door Vajèn van den Bosch), die zeer van Charlie gecharmeerd blijkt te zijn. Er ontspint zich een hilarische situatie met een lach, met venijn, met een traan en met een onverwachte wending. De laarzen blijken een enorme hit te zijn. De fabriek en ieders baan is gered. Charlie en Lola (Simon) realiseren zich dat ze veel meer op elkaar lijken dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Allebei volgen ze niet het pad dat hun vaders voor hen had bedacht, maar gingen ze voor hun eigen gevoel.

Eindelijk in de Nederlandse theaters
Kinky Boots werd op Broadway en West End overladen met prijzen. Zo ontvingen beide shows o.a. de prijs voor Beste Musical!

Deze ontroerende feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn maakte een zegetocht langs de grote theaters in alle wereldsteden. Niet in het minst door de prachtige kostuums, de swingende choreografieën en de fantastische nieuwe songs van wereldster Cyndi Lauper.

Bestel nu je tickets en ontvang 30% korting!

;

Praktische informatie

Kinky Boots

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle locaties.

Vanaf