Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Johannes Vermeer schilderij 'Het Straatje'

€375,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Deze replica van schilderij 'Het Straatje' van Johannes Vermeer is gemaakt volgens de Fine Art Giclée-methode en ingelijst in een handgemaakte, gouden massief houten lijst.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Johannes Vermeer

Voor een briljante, authentieke reproductie werd het originele kunstwerk rechtstreeks toegepast volgens de Fine Art Giclée-methode op kunstenaarscanvas en gemonteerd op een brancard. Ingelijst in handgemaakte, gouden massief houten lijst met metalen blad. Exclusieve editie.

Gelimiteerd | 199 exemplaren | Certificaat | ingelijst | Formaat 61 x 51 cm (H x B)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen schilderijen, maar ook beelden en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€375,
00