Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Jan Davidsz de Heem porseleinen vaas "Zomerbloemen"

€160,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Een porseleinen vaas gebaseerd op het motief "Zomerbloemen" van Jan Davidsz de Heem. Deze vaas is nu te bestellen voor €160,-.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Jan Davidsz de Heem 

Een porseleinen vaas gebaseerd op het motief "Zomerbloemen" van Jan Davidsz de Heem. \nJan Davidsz de Heem (1606-1683 / 1684) was de meest getalenteerde vertegenwoordiger van een grote Nederlands-Vlaamse kunstenaarsfamilie, wiens presentatiestijl niet te overtreffen was in termen van elegantie en delicatesse. Hij was een van de grootste bloemen- en fruitschilders van Nederland. Hij schilderde voornamelijk vazen met boeketten bloemen, vaak bevolkt met insecten en vlinders.

Porselein | Formaat 25 x 16 cm (H / D)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent. 

Ars Mundi produceert naast woonaccessoires, ook schilderijen en beelden. Ontdek nu de complete collectie!

 

;
€160,
00