Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Jan Brueghel Schilderij 'Stilleven met bloemen'

€450,-
Topaanbieding Snelle Service Gratis verzending
Jan Brueghels Schilderij 'Stilleven met bloemen' is een hoogwaardige reproductie in het fine art giclee-proces, met de hand bewerkt op canvas en gespannen op een brancard. Nu te bestellen voor €450,-.
Gratis verzending. Levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Jan Brueghel Schilderij 'Stilleven met bloemen'

In de barok werden snijbloemen als absolute schatten beschouwd. De adellijke huizen investeerden een fortuin in tulpenbollen. Daarom was zo'n weelderig boeket bloemen een symbool van paradijselijke overvloed en mocht het in geen enkel paleis ontbreken. Tegelijkertijd waren leven en dood nauw met elkaar verbonden vanwege de korte levensverwachting in die tijd. Daarom waren de snijbloemen ook een populaire allegorie van de schoonheid en vergankelijkheid van het leven.
Origineel: Olie op eiken, Alte Pinakothek, München.

Hoogwaardige reproductie in het fine art giclee-proces, met de hand bewerkt op canvas en gespannen op een brancard. Motiefoppervlak met voelbare en zichtbare linnenstructuur.

Gelimiteerde oplage | 499 exemplaren | Hoogwaardige reproductie | Ingelijst | Formaat 51 x 40 cm (H / B)

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je reproductie in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen schilderijen, maar ook beelden en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€450,
00