Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Online cursus | Internet Marketing expert

90% KORTING €399,- €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
In deze module leer je een goede internetmarketingstrategie op te zetten waar je jarenlang financieel voordeel van hebt. Deze cursus, bestaande uit 16 trainingen, bestel je nu voor maar €39,-.
De cursus wordt aangeboden door Interplein.

Internet Marketing expert
In deze module leer je een goede internetmarketingstrategie op te zetten waar je jarenlang financieel voordeel van hebt. Ben je zzp-er of marketingmanager, dan is deze cursus onmisbaar. Ben je op zoek naar een baan in online marketing, dan is het behalen van een erkend certificaat een stap in de goede richting.

Er is een enorme verschuiving in de markt gaande. Veel winkels hebben het moeilijk omdat er meer online gekocht wordt. Maar dat geldt niet alleen voor winkels; bijna elk bedrijf krijgt ermee te maken dat potentiële klanten zich eerst online oriënteren. Hoe haal jij deze potentiële klanten binnen? Een ding is zeker. Zonder een goede internetmarketingstrategie is deze kans klein.

Voor elk bedrijf is een andere internetmarketingstrategie de beste oplossing. Zo zal voor het ene bedrijf Twitter geen toegevoegde waarde hebben en e-mailmarketing juist wel. Deze trainingen zijn tot stand gekomen door 20 jaar ervaring met meer dan 5000 bedrijven. Bovendien zijn de beste trainingen uit Amerika ingekocht en toegevoegd aan dit pakket.

Studieprogramma
Binnen dit pakket vallen 16 verschillende trainingen. Elke training is los te volgen:

- Internet Marketing Strategieën
- E-mail Marketing en Local Based Marketing
- Fotomarketing cursus
- AWeber en MailChimp cursussen
- Content Marketing
- Cursus bloggen
- E-commerce – Amazon Ebay Shopify 5 hour videos and ebooks
- E-commerce videos and E-books courses
- English Internet Marketing Courses
- Multiple English courses
- In 7 stappen je marketingplan gereed
- Internetveiligheid 23 videos
- Bitcoin & belegging tips en tools
- Internet Security
- Usability cursus
- WordPress and SEO

Voordelen
✓ Staat goed op je CV
✓ Cursus is voornamelijk in het Nederlands en eenvoudig Engels
✓ 100% online cursus, dus studietijd zelf in te delen

Klaar om in jezelf te investeren? Bestel dan nu jouw voucher voor het Internet Marketing expert pakket!*

*Je ontvangt de voucher via de mail. Voucher dient na aankoop geactiveerd te worden. Volg de stappen zoals beschreven op de voucher. De voucher is na aankoop 1 jaar geldig en kan ook gebruikt worden voor onze andere cursussen. 

De cursus wordt aangeboden door Interplein.nl. Trainingen zijn niet los verkrijgbaar. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

 

;
90% KORTING
€399,
00
€39,
00