Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
TOT 42% KORTING Vanaf €39,95
Verkrijgbaar in 3 formaten Geschikt voor iedere kookplaat Roestvrij staal
Met de Herenthal wokpan, bak je snel gezonde gerechten. De pan heeft een milieuvriendelijke aluminium coating, waardoor de pan goed warm blijft en je minder lang hoeft te bakken. Met een dikke bodem van 4,5 millimeter is de pan geschikt voor alle warmtebronnen.
De levertijd bedraagt 2 à 3 werkdagen. Inclusief verzendkosten

Herenthal Wokpan

Met de Herenthal wokpan, bak je snel gezonde gerechten. De pan heeft een milieuvriendelijke aluminium coating, waardoor de pan goed warm blijft en je minder lang hoeft te bakken. Het resultaat: de gezonde voedingstoffen blijven behouden en jij kunt genieten van krokante en gezonde wokmaaltijden.

De Herenthal wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Gebruik de Herenthal wokpan voor het bakken en wokken van vlees en groenten. De Herenthal pannenserie is bestand tegen temperaturen tot 400 graden Celcius. Dit maakt de pannen geschikt voor het nagaren van gerechten in de oven.

Ook kun je gerechten heter en korter bakken. Hierdoor blijven de gezonde voedingstoffen van de ingrediënten gehandhaafd en zet jij in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. De dikke bodem van 4,5 millimeter maakt de pannen geschikt voor inductie.

Over Herenthal

Het Duitse merk Herenthal heeft zichzelf als doel gesteld om consumenten de meest praktische, comfortabele, duurzame en innovatieve producten te bieden in een markt waar voortdurend concurrentie is. Elk product moet aantrekkelijk zijn en de consument tevreden stellen. Kwaliteit en precisie is waar het merk voor staat. Het merk is gespecialiseerd in de productie van pannen, messen en overige keukenaccessoires. De pannen zijn van goede kwaliteit, kunnen op ieder fornuis worden gebruikt en kunnen lang mee. De messen hebben verschillende soorten lagen, dus er is er altijd één die geschikt is. De keukenaccessoires bestaan uit ovenschalen, keukengerei, bestek en huishoudelijke apparaten. Herenthal verkoopt voornamelijk keukenapparaten, zoals blenders, waterkokers en weegschalen. Voor een stofzuiger kan je echter ook tegenwoordig ook al terecht bij het merk. Innoveren is waar Herenthal voor staat, dus het assortiment blijft altijd groeien. Welkom bij Herenthal ®.

Voordelen

- De Herenthal wokpan is geschikt voor het bakken en wokken van kleine tot middelgrote porties.
- De wokpan is bestand tegen temperaturen tot 400 graden Celsius. Hierdoor hoef je minder lang te bakken en behouden de ingrediënten hun voedzame stoffen en structuur.
- Met een dikke bodem van 4,5 millimeter is de pan geschikt voor inductie.

Specificaties

Merk: Herenthal
Model: HT-CBW28M, HT-CBW30M en HT-CBW32M
Diameter: 28 cm, 30 cm of 32 cm
Materiaal pannen: Aluminium en roestvrij staal
Inhoud: 4,2 L
Geschikt voor: Alle warmtebronnen
Soort pannenset: Wokpan

;
TOT 42% KORTING
Vanaf
€69,
95
€39,
95