Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Herenthal Sapcentrifuge

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Herenthal Sapcentrifuge

Verse sappen zijn perfect voor een maaltijd, ze lessen je dorst op een warme dag en bevatten vooral veel natuurlijke vitamines en mineralen. De Herenthal sapcentrifuge, uitgerust met een feeder voor hele groenten en fruit, helpt je bij het bereiden ervan, waardoor de tijd van de sapbereiding aanzienlijk wordt verkort.

Verfrissende verse fruit- of groentesappen

Bereid verfrissende verse fruit- of groentesappen met de Powerjuicer sapcentrifuge. Dankzij de hoge efficiëntie kun je in een minuut 1 liter sap bereiden! Dankzij de aanwezigheid van een grote voeropening is hij perfect voor moeilijke taken. Je kunt er gemakkelijk hele groenten en fruit in doen – zonder ze te hoeven schillen en in kleinere stukjes te snijden.

Degelijk vakmanschap

De behuizing van de Herenthal sapcentrifuge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het filter zal ook jarenlang efficiënt werken. Het vermogen van het apparaat – 850W stelt je in staat om in een oogwenk geweldige resultaten te behalen. Het apparaat heeft een 2-traps snelheidsregeling, waardoor je het werktempo aan je wensen aanpast. De sapcentrifuge is veilig – je zet hem niet aan als de componenten verkeerd zijn gemonteerd. Antislipvoetjes stabiliseren het product en voorkomen dat het over het aanrecht glijdt.

Functies:

- Roestvrijstalen behuizing
- De mogelijkheid om hele groenten en fruit te serveren
- Hoge werkefficiëntie
- 2-staps snelheidsregeling
- Veiligheidssysteem dat het starten van een verkeerd gemonteerd apparaat voorkomt
- Rubberen antislipvoetjes

Uitrusting:

- Uitneembare afvalbak
- Roestvrijstalen gaasfilter

Parameters:

- Voeding: 220 – 240 V, 50/60 Hz
- Vermogen: 850 W.

;