Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Herenthal Cycloonstofzuiger 700W

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Herenthal Cycloonstofzuiger 700W

Het innovatieve multi-cycloon-systeem, dat met behulp van de middelpuntvliedende kracht het stof uit de lucht scheidt zonder dat er een filter nodig is, met uitzondering van het gebruik van cilinders en spiraalvormige corridors. Dit vermindert de efficiëntie van de stofzuiger niet door meer stof op te zuigen.

De cycloonstofzuiger is uitgerust met een multi-cycloonfiltratiesysteem bestaande uit 2 filters. De stofopvangbak heeft een inhoud van 2 liter en als het tijd is om het leeg te maken, hoef je je zich geen minuut zorgen te maken. Verwijder het stof uit het reservoir en ga verder met stofzuigen. Met slechts één klik kan je het smalle mondstuk met een borstel verbinden om zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen te bereiken, zoals hoeken, spleten of tussen bankkussens. Het is uitgerust met wielen gemaakt van een materiaal dat respect heeft voor en geen vloer slijt. Het is een bezem die prestaties ideaal combineert met zuinigheid. Het is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor stof.

Over Herenthal

Het Duitse merk Herenthal heeft zichzelf als doel gesteld om consumenten de meest praktische, comfortabele, duurzame en innovatieve producten te bieden in een markt waar voortdurend concurrentie is. Elk product moet aantrekkelijk zijn en de consument tevreden stellen. Kwaliteit en precisie is waar het merk voor staat. Het merk is gespecialiseerd in de productie van pannen, messen en overige keukenaccessoires. De pannen zijn van goede kwaliteit, kunnen op ieder fornuis worden gebruikt en kunnen lang mee. De messen hebben verschillende soorten lagen, dus er is er altijd één die geschikt is. De keukenaccessoires bestaan uit ovenschalen, keukengerei, bestek en huishoudelijke apparaten. Herenthal verkoopt voornamelijk keukenapparaten, zoals blenders, waterkokers en weegschalen. Voor een stofzuiger kan je echter ook tegenwoordig ook al terecht bij het merk. Innoveren is waar Herenthal voor staat, dus het assortiment blijft altijd groeien. Welkom bij Herenthal ®.

Beschikt over

- Multi-cycloonfiltersysteem met 2 filters
- Ideaal voor vloer en tapijt
- Inclusief smal mondstuk met borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen
- Eenvoudig legen van het stofreservoir, zonder contact met stof
- Grote wielen voor gemakkelijke verplaatsing
- Kabelopwikkeling
- Gemakkelijk opgeborgen
- Lichtgewicht, met speciaal handvat

Specificaties

Merk: Herenthal
Model: HT-PSC700W.785.1NE
Kleur: Rood + zwart
Geluidsniveau: 80 dB
Lengte snoer: 4 m
Vermogen: 700 Watt
Spanning: 220-240V, 50-60Hz
Inclusief type borstel: Combizuigmond
Type stofopvang: Zakloos
Gewicht stofzuiger: 5 kg
Inhoud opvangreservoir: 2 liter
Geautomatiseerd snoeroprolsysteem: Ja

;