Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Herenthal Cycloonstofzuiger 1400W

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Herenthal Cycloonstofzuiger 1400W

De zeer efficiënte Herenthal stofzuiger is er om alle stof en vuil in één keer te verwijderen. Het innovatieve cycloon-systeem, dat met behulp van de middelpuntvliedende kracht het stof uit de lucht scheidt zonder de hulp van een filter, met uitzondering van het gebruik van rollen en spiraalvormige gangen.

Herenthal stopt natuurlijk niet bij de cycloontechnologie. Het heeft een filtersysteem op meerdere niveaus van 5 lagen. De stofzuiger presteert, onder andere door het ingebouwde HEPA-filter, zeer goed en houdt bijna alle microdeeltjes in de lucht vast, zoals stof en deeltjes in de lucht. In tegenstelling tot andere filters is het grote voordeel van HEPA-filters dat ze verschillende allergene deeltjes vasthouden, zodat ze niet terugkeren in de atmosfeer.

De stofopvangbak heeft een inhoud van 3 liter. en als het tijd is om het leeg te maken, hoeft u zich geen minuut zorgen te maken. Verwijder het stof uit het reservoir en ga verder met stofzuigen. Met slechts één klik kunt u het smalle mondstuk met een borstel verbinden, om zelfs de meest ontoegankelijke plaatsen te bereiken, zoals bijv. hoeken, spleten of tussen de bankkussens. De geluidsarme functie maakt het apparaat discreet, zodat u kunt vegen zonder het huishouden te storen.

Over Herenthal

Het Duitse merk Herenthal heeft zichzelf als doel gesteld om consumenten de meest praktische, comfortabele, duurzame en innovatieve producten te bieden in een markt waar voortdurend concurrentie is. Elk product moet aantrekkelijk zijn en de consument tevreden stellen. Kwaliteit en precisie is waar het merk voor staat. Het merk is gespecialiseerd in de productie van pannen, messen en overige keukenaccessoires. De pannen zijn van goede kwaliteit, kunnen op ieder fornuis worden gebruikt en kunnen lang mee. De messen hebben verschillende soorten lagen, dus er is er altijd één die geschikt is. De keukenaccessoires bestaan uit ovenschalen, keukengerei, bestek en huishoudelijke apparaten. Herenthal verkoopt voornamelijk keukenapparaten, zoals blenders, waterkokers en weegschalen. Voor een stofzuiger kan je echter ook tegenwoordig ook al terecht bij het merk. Innoveren is waar Herenthal voor staat, dus het assortiment blijft altijd groeien. Welkom bij Herenthal ®.

Beschikt over

- Filtersysteem op meerdere niveaus
- Met ingebouwde snelheidsregeling
- Cycloon systeem
- Ideaal voor vloer en tapijt
- Inclusief smal mondstuk met borstel voor moeilijk bereikbare plaatsen
- Eenvoudig legen van het stofreservoir, zonder contact met stof
- Grote wielen voor gemakkelijke verplaatsing
- Kabelopwikkeling
- Gemakkelijk opgeborgen
- Lichtgewicht, met speciaal handvat

Specificaties

Merk: Herenthal
Model: HT-CSCM1400.60.20
Kleur: Rood
Geluidsniveau: 80 dB
Lengte snoer: 4,5 m
Vermogen: 1400 Watt
Spanning: 220-240V, 50-60Hz
Inclusief type borstel: Combizuigmond
Type stofopvang: Zakloos
Gewicht stofzuiger: 7 kg
Inhoud opvangreservoir: 3 liter
Geautomatiseerd snoeroprolsysteem: Ja

;