Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Groots Met Een Zachte G

GRATIS RANG UPGRADE Vanaf €39,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Guus Meeuwis viert in 2021 zijn 15-jarig jubileum van zijn succesvolle concertreeks Groots Met Een Zachte G. Deze keer in Ahoy! Bestel nu tickets voor 24 t/m 28 november 2021 met een gratis rangupgrade vanaf €39,50!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn incl. servicekosten en excl. transactiekosten.

Hierbij delen we een bericht van de organisatoren van het evenement:

Het heeft even geduurd voor we duidelijkheid hadden, maar helaas is er in juni wederom geen Groots met een zachte G in het Philips Stadion mogelijk

En toch hebben we heel leuk nieuws!

We hebben een ontzettend mooie oplossing gevonden: Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

“Er is volgend jaar gewoon weer een Groots met een zachte G in Eindhoven, maar zolang wil ik jullie niet laten wachten. Ik snak, net als jullie, naar een feestje en wil heel graag dit jaar nog mijn jubileum met jullie vieren. Daarom verhuis ik Groots met een zachte G eenmalig naar Ahoy. Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in dit feestje als ik.” aldus Guus.

Groots met een zachte G vindt plaats op de volgende data en tijden:

- Woensdag      24 november 2021     20.00 uur Groots met een zachte G
- Donderdag     25 november 2021     20.00 uur Groots met een zachte G
- Vrijdag              26 november 2021     20.00 uur Groots met een zachte G
- Zaterdag          27 november 2021     20.00 uur Groots met een zachte G
- Zondag             28 november 2021     12.30 uur Groots JUNIOR 
- Zondag             28 november 2021     19.00 uur Groots met een zachte G

Heb je al tickets besteld? Dan ontvang je een e-mail over deze verplaatsing en kun je eenvoudig je tickets omzetten naar één van de nieuwe shows vanaf vrijdag 7 mei. 

Jubileumeditie Groots Met Een Zachte G
Groots met een zachte G verhuist dit jaar voor één keer naar Rotterdam Ahoy!

Guus organiseert voor de vijftiende keer Groots Met Een Zachte G. “Als kind droomde ik er al van ooit te spelen in het Philips Stadion, als voetballer. In 2006 stapte ik voor het eerst het podium op in dit stadion, als zanger! En wat is er veel gebeurd: we hebben feest gevierd, gezongen, gedanst en gesprongen. We hebben gehuild, vrienden gemaakt, maar vooral veel gelachen. Gejuicht om oranje, bijzondere gasten ontvangen en de miljoenste bezoeker groots onthaald. Maar bovenal hebben we veel, heel veel plezier gemaakt met zijn allen! Vijftien jaar, wat een tijd, wat een publiek. En het mooie is, we zijn nog lang niet klaar. Die vijftien jaar gaan we dit jaar Groots vieren met iedereen!”, aldus Guus.

Hoe de zanger de jubileumeditie in 2021 zal vieren met zijn publiek wil hij nog niet verklappen, maar hij verzekert dat het een spectaculair feest gaat worden, dus dit wil je niet missen!

Bestel nu jouw tickets met een gratis rangupgrade vanaf €39,50 (i.p.v. €55,50)! 

;

Praktische informatie

Groots Met Een Zachte G

Locatie
Philips Stadion
Frederiklaan 10A
5616 NH Eindhoven
Bekijk hier de routebeschrijving

 

GRATIS RANG UPGRADE
Vanaf
€39,
50