Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

GoSlank

GoSlank is hét nummer 1 afslankproduct van Nederland. En dat is niet voor niets; gebruikers vallen gemiddeld 8 tot 10 kilo per maand af! En dat geheel op een gezonde manier. Bestel jouw pakket nu!

GoSlank is een complete, natuurlijke en 100% veilige afslankshake. Het bevat essentiële voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, eiwitten en voedingsvezels die het lichaam nodig heeft om effectief en op een verantwoorde manier af te vallen. En dat met slechts 50 kcal per shake!

Inhoud pakket

Het GoSlank pakket bevat de complete GoSlank afslankshakes, gratis online begeleiding van een dieet coach, gratis dieet handboekje en een cadeau naar keuze. 

GoSlank 2 Wekenpakket:
- 1 smaak GoSlank shakes naar keuze (Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade)
- Gratis gebruik maken van GoSlank dieet coach (GoSupport)
- Gratis GoSlank handboekje met alle nodige informatie

Kies je cadeau: GoSlank shakebeker of GoSlank tussendoortjes pakket

GoSlank Maandpakket:
- 2 smaken GoSlank shakes naar keuze (Aardbei, Vanille, Banaan, Chocolade)-
- Gratis gebruik maken van GoSlank dieet coach (GoSupport)
- Gratis GoSlank handboekje met alle nodige informatie
- Kies je cadeau: GoSlank shakebeker of GoSlank tussendoortjes pakket

Wat doet het?

Met GoSlank heb je geen last van een hongergevoel, wordt een jojo effect tegengegaan, voel je je energieker tijdens het dieet en heb je een versterkte weerstand en spijsvertering. De GoSlank shakes bevatten maar liefst 23 natuurlijke stoffen waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de vetverbranding stimuleert. Hierbij is gebruik gemaakt van de klassieke kennis op het gebied van afvallen en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. GoSlank is gebaseerd op een evenwichtig voedingspatroon. Gebruikers vallen dan ook gemiddeld 8-10 kilo per maand af. Met GoSlank val je niet alleen snel af maar ook op gezonde manier. Het is niet voor niks de bestverkochte afslankshake van Nederland!

Bezoek voor meer informatie de website van GoSlank: www.goslank.nl

;
Vanaf