Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

George Baker - Live in Concert

Vanaf €39,-
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
50-jarig jubileum, 75e verjaardag en wereldwijd 25 miljoen verkochte platen. Tijd voor intieme concerten in het Kurhaus!
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

George Baker - Live in Concert

George Baker laat oude tijden herleven tijdens zijn jubileumjaar! 50 jaar na de eerste single van de George Baker Selection en vele hits en shows verder is het tijd voor unieke concerten in het Kurhaus, Scheveningen!

Met een weergaloze en eigentijdse show zal hij de fans mee terugnemen in de tijd, van Morning Sky, Santa Lucia by Night tot natuurlijk het onvervalste Little Green Bag en Una Paloma Blanca, ze komen allemaal voorbij!

Het jubileumjaar staat vol met hoogtepunten en zal eindigen met 2 unieke concerceten in het Kurhaus. George zal niet alleen op het podium staan deze avond maar aan zijn rechterzijde zal George The, vaste solo gitarist van de band, staan, aangevuld met hun eigen live band. George en George delen al 50-jaar lief en leed, reizen samen nog steeds de hele wereld over in de relatie management en vriend en dus was het ook heel snel duidelijk dat zij samen op het podium zouden staan aangevuld met de Marcel Fisser band en speciale gasten. Zo waren de 2 afgelopen jaar nog op tour door de pacific waar volle zalen volledig uit hun dak gingen.

Inmiddels behoren de liedjes tot nationaal erfgoed en geniet de band een absolute cultstatus in Nederland. Er gaat geen feest voorbij waarin jong en oud uit hun dak gaan op Little Green Bag, Paloma Blanca en vele andere liedjes!

;

Praktische informatie

George Baker - Live in Concert

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.