Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Fotoboek 

Ben je op vakantie geweest, of heb je een trouwerij of familiedag gehad? Wat is er dan leuker om deze momenten te delen met de mensen om je heen. Veel bijzondere momenten leggen we vast op foto, maar hoe mooi zou het zijn om je foto’s in je handen te hebben? Met een fotoboek kun je makkelijk jouw beleefde avonturen delen en heb je een tastbare herinnering.

Een fotoboek is ook ideaal om cadeau te geven bij verschillende gelegenheden. Zoals aan het einde van een vakantie, tijdens een verjaardag of met kerst. Bestel nu een voucher in onze webwinkel, zodat je bij Fotoproducten je fotoboek kunt maken en bestellen.

De fotoboeken bestaan uit hoge kwaliteit glossy papier. Het fotopapier heeft een luxe uitstraling en weegt 170 gram. De cover is een hardcover met glans. De voorkant van de cover is standaard bedrukt maar het is ook mogelijk om de zijkant en de achterzijde te bedrukken. Foto’s kun je uploaden vanaf je computer of telefoon. Na het uploaden van de foto’s kun je aan de slag met het ontwerpen van jouw fotoboek.

Je hebt keuze uit 4 fotoboeken
1. Fotoboek - 24 pagina's - 20x30cm harde kaft - €7,95
2. Fotoboek - 72 pagina's - 20x30cm harde kaft - €15,95
3. Fotoboek - 72 pagina's - 30x30cm - harde kaft - €16,99
4. Fotoboek - 120 pagina's - 30x30cm - harde kaft €19,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je fotoboek kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Praktische informatie

Fotoboek

Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto’s voor jouw fotoboek. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto’s vanaf je computer of telefoon
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

Vanaf