Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Foto Magic mok
Een foto op mok is het cadeau om aan iemand te geven. Leuk voor op kantoor en thuis. Laat je grappige, gezellige of dierbare herinnering afdrukken op de mok. Het leuke van deze magic mok is dat de foto pas verschijnt zodra de mok warm wordt. Giet er hete koffie, thee of chocolademelk in en de foto wordt zichtbaar. Koelt de mok af, dan verdwijnt ook langzaam de foto.

Je kunt zelf kiezen of je jouw afbeelding aan de linker- of rechterkant van de mok wilt laten bedrukken. Op deze manier is de mok zowel voor rechts- als linkshandige geschikt. De mok kan tegen een stootje en kan in de afwasmachine.

Je hebt de keuze uit:
- 1 Magic mok - €6,99
- 2 Magic mokken - €12,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto op mok  kan maken en bestellen. De verzendkosten per voucher reken je af bij Fotoproducten. Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021.

;

Praktische informatie

Fotomok

Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier!

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?
Stap 1: je koopt bij ons je voucher
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto voor op jouw magic mok. De website link staat op je voucher
Stap 3: upload je foto/ontwerpt
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in. Je hoeft dan alleen nog je verzendkosten af te rekenen (verzendkosten bedragen €7,50).

Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2020.

Vanaf