Flow Agenda 2021
Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Flow Agenda 2021: vol inspirerende quotes

Wat een mooie zinnen bestaan er, en van zo veel inspirerende vrouwen van over de hele wereld. De vrouwen hebben allemaal een eigen verhaal: de een is astronaut, de ander ruilt een deftig leven in voor de verpleegkunde en dan zijn er ook nog de first ladies, de filmsterren, de schrijvers en de vrouwen met juist een heel gewoon leven.

Ze hebben echter één ding gemeen: kracht. Om zichzelf keer op keer uit te blijven vinden, om altijd te blijven zoeken, om taboes te doorbreken en om op te komen voor zij die dat nodig hebben.

Van al die bijzondere vrouwen hebben we twaalf mooie quotes verzameld, voor iedere maand één. Zodat we bij het begin van een nieuwe maand herinnerd worden aan die kracht, en dat ook wij die kracht in ons hebben. De quotes zijn gehandletterd in kleurrijke silhouetten van de vrouwen die we zo waarderen.

In oude, vertrouwde vorm

In de Flow Agenda 2021 vind je naast plek voor je afspraken en plannen ook extra veel ruimte voor to do-lijsten en notities. Met veel paper goodies, zoals je van Flow gewend bent. Zoals een boekenleggers met een quote, alfabetstickers, silhouetkaarten en tabstickers.

De handlettering is, net als in de Scheurkalender, gemaakt door Doris Wai. Conny Lahnstein knipte alle silhouetten.

“How wild it was to let it be” – Cheryl Strayed

;