Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

DUCQ pannenset 24 + 28cm

(Tijdelijk) niet beschikbaar

DUCQ 3-laagse antiaanbakpannen

Het Nederlands DUCQ heeft pannen ontwikkeld met de beste 3-laags antiaanbaklaag (vrij van PFOA). Deze zijn opgebouwd uit 3 lagen waardoor de pan de warmte optimaal verdeelt en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Nu tijdelijk beschikbaar met korting: koekenpan (in 20 cm, 24cm en 28cm), een wokpan (28cm) en diverse voordelige combinatie sets.

Bekijk hier alle pannen uit de DUCQ-collectie.

Set koekenpannen 24 + 28cm met anti-aanbaklaag

Een goede set koekenpannen met anti-aanbaklaag mag niet ontbreken in de keuken. Of het nu is om aardappeltjes, pannenkoeken of een heerlijke visfilet of vlees te bakken; met deze stevige 24cm en iets grotere 28cm 3-laags koekenpannen en het beste, gladde anti-aanbakmateriaal wordt koken een eitje. Na gebruik mag de pan gewoon in de vaatwasser. Net zo handig.

Vaatwasbestendig | Warmtebron: elektrisch, gas, halogeen, inductie, oven | Levenslange garantie

Bekijk hier meer informatie over het onderhoud en de voorwaarden.

;

Handig om te weten

Onderhoud DUCQ pannen

Laat de pan afkoelen voordat je deze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van uw DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. De pan is vaatwasser bestendig, maar is ook eenvoudig met de hand schoon te maken door de uitstekende antiaanbak eigenschappen. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons. Voor een optimale levensduur van de pan wordt geadviseerd houten en/of siliconen spatels te gebruiken tijdens het koken. Gebruik panbeschermers bij het opbergen van jouw anti-aanbakpannen om krassen en beschadigingen aan de randen te voorkomen.

Voorwaarden

- De voucher is geldig voor één overnachting. Het is mogelijk om meerdere vouchers te kopen voor meerdere overnachtingen. 
- De voucher is ook in te wisselen voor een verblijf voor één persoon.
- Op basis van beschikbaarheid.
- Prijzen zijn exclusief stads- en toeristenbelasting. Deze dienen te worden voldaan in het hotel.  
- Boekingen kunnen tot 7 dagen voor aankomst gewijzigd worden, ze kunnen niet geannuleerd worden.
- Actie is o.b.v. verblijf in een standaardkamer.
- Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Het kan daarom voorkomen dat er wel kamers beschikbaar zijn via de reguliere website, maar dat er geen beschikbaarheid is voor gebruik met een vouchercode. 
- Reserveringen kunnen alleen online gemaakt worden via  met een unieke code. Er zijn geen reserveringskosten van toepassing. Het is niet mogelijk om vooraf telefonisch beschikbaarheid op te vragen voor specifieke hotels en data.
- De vouchercode is niet in te wisselen voor contant geld, andere goederen of services, niet te gebruiken in combinatie met andere acties en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.
- Eventuele toeslagen dienen tijdens het boekproces op de website van WestCord Hotels betaald te worden.

Toeslagen voor dit hotel
Voor dit hotel geldt een meerprijs van €30,-