Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

DUCQ pannenset 20 + 24 + 28cm + wokpan

(Tijdelijk) niet beschikbaar

DUCQ 3-laagse antiaanbakpannen

Het Nederlands DUCQ heeft pannen ontwikkeld met de beste 3-laags antiaanbaklaag (vrij van PFOA). Deze zijn opgebouwd uit 3 lagen waardoor de pan de warmte optimaal verdeelt en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Nu tijdelijk beschikbaar met korting: koekenpan (in 20 cm, 24cm en 28cm), een wokpan (28cm) en diverse voordelige combinatie sets.

Bekijk hier alle pannen uit de DUCQ-collectie.

Set pannen 20 + 24 + 28cm + wokpan met anti-aanbaklaag

Deze meest uitgebreide 4-delige set anti-aanbakpannen mag niet ontbreken in de keuken. De handzame 20cm pan voor het bakken van een eitje, de 24cm pan voor het bakken van een heerlijk stukje visfilet of vlees en de grotere 28cm voor perfect gebakken aardappeltjes. Met de wok maak je eenvoudig je favoriete noodles of nasi. Met deze stevige 3-laags koekenpannen en wok en het beste anti-aanbakmateriaal wordt koken een eitje. Na gebruik mag de pan of wok gewoon in de vaatwasser. Net zo handig.

Vaatwasbestendig | Warmtebron: elektrisch, gas, halogeen, inductie, oven | Levenslange garantie

Bekijk hier meer informatie over het onderhoud en de voorwaarden.

;

Handig om te weten

Onderhoud DUCQ pannen

Laat de pan afkoelen voordat je deze afspoelt. Gebruik bij het schoonmaken warm water voor de binnenkant van uw DUCQ pan. Koud water in een hete pan kan uitzetting van het metaal veroorzaken hetgeen tot vervorming kan leiden. De pan is vaatwasser bestendig, maar is ook eenvoudig met de hand schoon te maken door de uitstekende antiaanbak eigenschappen. Voorkom krassen en gebruik geen staalwol of schuurspons. Voor een optimale levensduur van de pan wordt geadviseerd houten en/of siliconen spatels te gebruiken tijdens het koken. Gebruik panbeschermers bij het opbergen van jouw anti-aanbakpannen om krassen en beschadigingen aan de randen te voorkomen.

Voorwaarden

- Dit product kan tot 14 dagen na levering worden geretourneerd, ongebruikt en in de originele verpakking. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument.
- Levenslange garantie geldt alleen op fabricagefouten.