Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Grootste dino expo van Europa

Meer dan tachtig levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren Utrecht. Samen vormen ze tot en met 3 januari World of Dinos, de grootste reizende Dino Expo van Europa. De attractie is compleet vernieuwd en geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in. De expo omvat meer dan 10.000 vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. World of Dinos is de hele zomer te zien in de Jaarbeurs.

10.000 m2 

World of Dinos laat alle bestaande expo’s achter zich. De omvang van de tentoonstelling is met 10.000 vierkante meter enorm en met geen enkele andere expo te vergelijken. World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen waar bezoekers oog in oog komen te staan met dinosaurussen die op ware grote in op maat gemaakte decors tentoongesteld zijn. Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid. Denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Dit zorgt voor een intense bezoekerservaring die indruk maakt. Aan de creatie van de tentoonstelling is een jaar intensief gewerkt. Alles klopt. Van de verhaallijn tot aan de effecten.

Na de expo kun je een stukje van de magie van World of Dinos mee naar huis nemen! In onze dino shop tref je een uitgebreide selectie van spannende en educatieve items aan. Denk aan opgraaf pakketten, spellen, boeken, knuffels en zelfs eieren. Het aanbod is zeer divers en leerzaam. De shop is gesitueerd aan het einde van de expo en kom je vanzelf tegen tijdens jouw bezoek aan World of Dinos.

Educatief en voor alle leeftijden

Een bezoek aan World of Dinos duurt maximaal anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. Een geraffineerd lichtplan geeft de decors extra belevingswaarde. Hetzelfde geldt voor de geluidseffecten. Voor de opbouw van World of Dinos zijn dan ook tien dagen nodig. Dertig technici transformeren de Jaarbeurs naar een waar ‘jurassic park’. De attractie is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomer voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!

Tickets & prijzen

Kind | van €19,50 voor €15,60
Volwassene | van €21,50 voor €17,20
Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Hoe werkt het? 

1. Klik op de groene 'Bestel bij Eventim' button
2. Selecteer de datum waarop je World of Dinos wilt bezoeken
3. Kies het tijdslot van jouw voorkeur. Het tijdslot dat je kiest is het moment waarop je naar binnen gaat bij World of Dinos en zegt niks over de duur van je bezoek. Je mag tot sluitingstijd blijven.
4. Selecteer het aantal reguliere tickets én gratis kindertickets t/m 2 jaar (indien van toepassing)
5. Klik op 'door naar betalen'
6. De tickets en jouw reservering zijn nu toegevoegd aan je winkelwagen en ontvang je direct per mail na het afronden van je bestelling.
Een reservering is vanwege de COVID-19 maatregelen verplicht. Kijk voor de genomen maatregelen in de veelgestelde vragen op de website. Doorloop bovenstaande stappen om tickets te bestellen en een datum en tijdslot te reserveren. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een reservering verplicht.

Bestel nu snel je tickets met korting en bezoek World of Dinos in de Jaarbeurs t/m 3 januari 2021. Voor een uiterst leerzame dag om nooit meer te vergeten!

;

Praktische informatie

World of Dinos

Data
Te bezoeken t/m 3 januari 2021.

Openingsdagen
Zaterdag 12 en zondag 13 december
Zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari (kerstvakantie)

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Parkeren
World of Dinos is te zien in Jaarbeurs Utrecht. De ingang bevindt zich bij Entree Oost. Parkeren kan veilig en eenvoudig op P1 en P3. U bevindt zich dan in de directe nabijheid van de ingang van World of Dinos. Volg de borden P1 en P3 wanneer u de Jaarbeurs nadert of voer het volgende adres in bij uw navigatie: Graadt van Roggenweg Utrecht.

Openingstijden
10.00 – 18.00 uur

Vanaf