Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Luchtvaartmuseum Aviodrome

TOT 30% KORTING €17,95 €14,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2021.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Let op: Luchtvaartmuseum Aviodrome is vanwege de corona maatregelen tot en met 18 mei gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 31 december 2021. 

Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur

In de nieuwe expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747 en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

De wereld van vliegtuigen en luchtvaart

In en rond de nieuwe expositie vind je meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kun je van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar zie je vliegende legendes. Ontdek alle vliegtuigen van neus tot staart.

4D-filmtheater: beleef een spannende vlucht 

Klaar om door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

Zijn jouw zenuwen Spykerhard? Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Hoe werk het?

Bestel jouw ticket op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Neem je ticket en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2021.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Aviodrome ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeerkaart verplicht. Deze is alleen te koop op de parkeerplaats.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

Bestel nu jouw tickets met korting tot 30%!

;

Praktische informatie

Aviodrome

Locatie
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.aviodrome.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van je ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Aviodrome.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeerkaart verplicht. Deze is alleen te koop op de parkeerplaats.

TOT 30% KORTING
€17,
95
€14,
50