Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
30% KORTING €21,- €16,75
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Flaneer als een flamingo, ren als een cheeta, leef je uit en ontdek het dier in jezelf. In Dierenrijk bestaat geen leeftijd. Hier kan iedereen, jong en oud, echt samen genieten! Bestel nu je tickets met 30% korting! De tickets zijn geldig t/m 31 december 2021.
De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Let op: Dierenrijk is vanwege de corona maatregelen tot en met 18 mei gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 31 december 2021.

Dierenrijk, kom dichter bij de dieren

Hé jij, kom eens dichterbij. Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin. 

Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door onze speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij.

Kijk voor meer informatie op www.dierenrijk.nlHoe werkt het?

Bestel jouw ticket op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Het ticket bevat een reserveringscode waarmee je op de website van Dierenrijk jouw bezoek kunt plannen. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2021.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Dierenrijk ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen.
- Kom je met de auto? Dan is een parkeermunt verplicht. Deze is enkel online verkrijgbaar. Tijdens het plaatsen van een reservering wordt de mogelijkheid geboden een parkeermunt te bestellen.
Bekijk hier de overige voorwaarden.

Bestel nu jouw tickets met 30% korting!

;

Praktische informatie

Dierenrijk

Locatie
Baroniehei 1
5731 RG Nuenen
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.dierenrijk.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw ticket. Op het ticket staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van jouw ticket, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Dierenrijk.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
- Als je met de auto komt dien je verplicht vooraf een parkeermunt aan te schaffen tijdens het plaatsen van je reservering op de website van Dierenrijk.

30% KORTING
€21,
00
€16,
75