Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Dierentuin ARTIS + warme chocomel

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Let op: ARTIS is vanwege de corona maatregelen tot en met 2 maart gesloten. Alle reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 28 maart 2021.

Winter in ARTIS

Het is Winter in ARTIS. Het park is omgetoverd tot een winterse beleving met twinkelende lichtjes, een authentieke draaimolen en winterse lekkernijen. Artis is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Bestel nu jouw entreeticket inclusief een heerlijk kopje warme chocolademelk!

Verhalen over dieren en planten in de winter

Net als mensen moeten ook veel dieren en planten zich aanpassen aan de winter. Elke soort doet dat op zijn eigen manier. De een krijgt een dikke wintervacht, de ander een flinke speklaag. Winterharde planten maken zelfs een natuurlijk antivries aan om de kou te overleven. Tijdens Winter in ARTIS ontdek je deze verhalen met de gratis app die vanaf 1 december te downloaden is. De app heeft geen vaste route dus dwaal door het park en ontdek meer over de winterdieren en planten in ARTIS. Om warm te blijven tijdens het wandelen geniet je van een warme chocomel.

Bestel nu jouw entreeticket inclusief een heerlijk kopje warme chocolademelk!

Hoe werkt het?

Stap 1. Bestel jouw ticket + chocomel door op de 'bestel nu!' knop te klikken.
Stap 2. Je krijgt de tickets via e-mail toegestuurd
Stap 3. Bekijk op het ticket stap voor stap hoe je een reservering kunt maken.

Voorwaarden

- Het reserveren van een starttijd is verplicht. Starttijden en toegangskaarten zijn te reserveren met een Mijn ARTIS-account.
- Reserveer een starttijd zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.
- De tickets zijn geldig t/m 31 januari 2021 (verlengd t/m 28 maart 2021).
- Deze deal is exclusief Micropia.

Aanvullende informatie

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis toegang. Alle bezoekers van ARTIS hebben een starttijd nodig. Reserveer ook een starttijd voor kinderen van 0-2 jaar.
- Het dragen van mondkapjes voor bezoekers vanaf 13 jaar in binnenlocaties zoals Micropia, de binnenverblijven, de horeca, het Planetarium en de ARTIS-winkel is verplicht.
- De afhaalloketten van de Serre, de Bakkerij (bij de leeuwen) en het Frietkot zijn weer geopend. Restaurant De Twee Cheetahs en de het Planetariumcafé blijven voorlopig nog gesloten. Openingstijden van de afhaalloketten zijn afhankelijk van de drukte in het park, maar er zijn op ieder moment van de dag afhaalloketten geopend. Ook worden af en toe horecabakfietsen ingezet.
- Voor meer informatie: www.artis.nl/veelgesteldevragen

;

Praktische informatie

Locatie

Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

ARTIS is vanaf donderdag 19 november weer dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

Parkeren

ARTIS beschikt over een eigen parkeerterrein. ARTIS-bezoekers kunnen gebruikmaken van het voordelige ARTIS-parkeertarief. Op het parkeerterrein bevinden zich vijf invalidenparkeerplaatsen. Vanaf het parkeerterrein is het 150 meter lopen naar de Hoofdentree. Op drukke dagen kan worden uitgeweken naar parkeergarage Markenhoven of naar nabijgelegen P+R-locaties  en reis vanaf hier verder met het ov. Dit parkeerterrein heeft geen elektrische oplaadplekken voor de auto. Deze zijn wel te vinden op reguliere parkeerplekken, twee van deze oplaadpunten zijn te vinden tegenover de Plantage.