Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

DierenPark Amersfoort

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Let op: DierenPark Amersfoort is tot en met 2 maart gesloten. Geldigheid van reeds gekochte tickets zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Je hoeft helemaal niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Midden in het bos wiebel je boven de beer, vaar je langs de ringstaartmaki’s en duik je met de dassen onder de grond.

Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger en komt een grote gier je tegemoet lopen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en stap in het Dinopark. Daar kom je ruim zeventig reusachtige dino’s tegen. Pas op voor de T-rex!

Kerstvakantie

In de kerstvakantie is ons dierenpark omgetoverd tot een betoverend winterpark tijdens de Warme Winterweken. Glijd van de sleebaan, geniet van warme chocolademelk en ontdek de dieren in een park met duizenden lichtjes, kerstbomen en zelfs sneeuw. Op elf avonden is het park tot 20.00 uur open en ziet het er nóg magischer uit.

Kom snel met je papa, mama, opa, oma en vriendjes leren over en spelen tussen de dieren. DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in het bos!

Ga voor meer informatie naar www.dierenparkamersfoort.nl.

Hoe werkt het?

Stap 1. Druk op de groene bestelbutton in de webshop.
Stap 2. Selecteer de gewenste tickets en rond het bestelproces af.
Stap 3. Je krijgt jouw tickets direct in je mailbox. Gekochte tickets zijn geldig t/m 31 maart 2021.
Stap 4. Ga naar dierenparkamersfoort.nl/plan-je-bezoek.
Stap 5. Klik op de button ‘Ik heb al een ticket | Tijdslot reserveren’.
Stap 6. Doorloop de stappen en kies de datum en tijd waarop jij het park wil bezoeken.
Stap 7. Geef per ticketcategorie op hoeveel tickets je hebt aangeschaft, reken daarbij ook kinderen tot en met 2 jaar mee.
Stap 8. Jij ontvangt jouw reserveringsticket(s) direct via de mail, neem je toegangsticket en reserveringticket mee op de dag van je bezoek. Tot snel tussen de dieren!
Klik hier voor de actuele coronamaatregelen.

;

Praktische informatie

DierenPark Amersfoort

Locatie

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Nederland
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

30 november 2020 t/m 27 maart 2021 van 10.00 tot 17.00 uur.
28 maart t/m 31 maart 2021 van 09.00 tot 18.00 uur.
DierenPark Amersfoort is tot en met 19 januari 2021 gesloten.

Parkeren

Het park beschikt over een eigen parkeerterrein, dus je kunt vlakbij de ingang van het dierenpark parkeren. Een parkeerkaart kost €8,- en vanaf 1 januari 2021 €9,50. Parkeertickets die voor 1 januari 2021 worden aangeschaft zijn gewoon in 2021 geldig.