Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Compleet vernieuwd klimparcours

Het klimpark van Klimrijk Brabant is gelegen in de prachtige bossen van Veldhoven. Het onlangs compleet vernieuwde parcours bestaat uit vijf verschillende routes. Die hebben een verschillende moeilijkheidsgraad, dus er is voor iedere avonturier een eigen uitdaging. Durf jij het aan?

Verleg je grenzen

Door de uitdagende hindernissen ga je direct met een adrenalinekick van start. Je klimt via klimnetten, stapt op een vliegend skateboard, zweeft tussen platformen en ga zo maar door met verrassingen. Je verlegt met veel plezier je grenzen en daar gaat het om!

Ecologisch klimbos

Het vernieuwde klimparcours is gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. En de platformen kunnen met de bomen meegroeien. Klimrijk draagt de titel ‘ecologisch klimbos’ dan ook met trots.

Al vanaf 4 jaar

De vijf grote parcoursen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen die langer zijn dan 1.30 meter. Maar ook kleintjes kunnen de boom in! Er zijn twee speciale parcoursen voor kinderen vanaf 4 jaar (en tot en met 1.30 meter).

Volop plezier in het bos met respect voor de natuur, dat is Klimrijk Brabant in Veldhoven! Klimrijk Brabant heeft direct naast het park voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Hoe werkt het?

Stap 1. Bestel jouw voucher op deze pagina door op de 'bestel nu!' knop te klikken.
Stap 2. Op de voucher staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.
Stap 3. Neem je voucher en je reserveringsbevestiging mee op de dag van bezoek.
Stap 4. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van de voucher, want de beschikbaarheid kan hard gaan. De gekochte tickets zijn geldig van 15 juli 2020 t/m 31 december 2020.

Locatie

Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Bestel nu jouw tickets met korting tot 30%! Bekijk hier de voorwaarden. 

;

Praktische informatie

Klimrijk Brabant

Locatie
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden
Bekijk hier de actuele openingstijden.

Handig om te weten

Voorwaarden

- In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen via www.klimrijk.nl/krant/ voor een bezoekdatum. Je kunt de reservering plaatsen na aanschaf van jouw voucher. Op de voucher staat in een stappenplan uitgelegd hoe het reserveren precies werkt. Plaats je reservering z.s.m. na aanschaf van je voucher, de beschikbaarheid kan hard gaan.
- Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.