Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
70% KORTING Vanaf €14,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Met een set cirkels vrolijk je heel makkelijk je muur op! Maak een collage van die ene bijzondere vakantie, dag of gebeurtenis. Nu te bestellen met 70% korting!
Prijzen zijn exclusief €5,95 verzendkosten per bestelling. Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd 5-6 werkdagen.

Cirkelfoto's

Met de cirkelfoto's op je muur geef je je interieur een unieke uitstraling. Je kunt nu simpel een bijzondere collage maken, van je vakantie, familie, bruiloft, etc. Met deze woontrend maak je van je saaie muur een bijzondere decoratiewand.

Dit krijg je:

- 4, 6 of 10 Muchopix cirkels
- Formaat: 15x15 cm, 19x19 cm of 23x23 cm

Bij de cirkels zit ook een handig ophangsysteem, zodat je muur niet beschadigd wordt. Wil je meer cirkels of cirkels van een groter formaat? Dan kun je dit aangeven bij het uploaden van je foto’s. De extra kosten hiervoor zijn niet bij deze voucher inbegrepen. In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je foto’s kunt opmaken en bestellen. Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hierGekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021. Bestel dus snel jouw foto's op cirkels en vrolijk je muur op!

;

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op de cirkels. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

70% KORTING
Vanaf
€55,
80
€14,
99