Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Zelf racen op circuit Assen, Zandvoort of Zolder
Stap achter het stuur van een echte raceauto en race onder begeleiding van een professionele instructeur over het circuit. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal helemaal in te trappen en vlak voor scherpe bochten vol in de remmen te gaan.

Vol gas!
Wie wil er nu niet eens zelf in een racewagen stappen en over een circuit racen? Dat kan nu! Onder begeleiding van professionele instructeurs stap je achter het stuur van een echte raceauto. Je ervaart hoe het is om het gaspedaal op de rechte stukken helemaal in te trappen, om vervolgens vlak voor scherpe bochten in de remmen te gaan en op de grenzen van het voertuig door de bochten te gaan. Tijdens deze minicursus leer je de basis van het racen, in theorie en praktijk.

De theorie en.. racen maar!
Na aankomst word je op het circuit ontvangen in de pitbox. Daar begint de belevenis met een korte theoretische uitleg. Besproken wordt onder meer: de ideale lijn, remmomenten, zithouding en natuurlijk de regels op het circuit. Daarna ga je in groepen van ongeveer vijf personen naar de pitstraat. Daar staat de raceauto klaar. Je rijdt in een volledige racegeprepareerde BMW E36 325i met 200 pk! Samen met je instructeur neem je plaats in de racewagen. Na enkele instructierondes met de instructeur neem je zelf plaats achter het stuur en rij je het circuit op. Gedurende het rijden zal de instructeur actief lesgeven en de snelheid opvoeren.

Durf jij het aan? Bestel dan nu jouw voucher, want op=op! Let op: je ontvangt binnen 1 à 2 werkdagen jouw voucher waarmee je jouw reservering compleet kunt maken.

;

Praktische informatie

Circuit racen

Locaties
TT Circuit Assen
De Haar 9
9405 TE Assen
Bekijk hier de routebeschrijving

Circuit Park Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Bekijk hier de routebeschrijving

Circuit Zolder
Terlamen 30
3550 Heusden-Zolder
België
Bekijk hier de routebeschrijving

Duur
2 uur

Beschikbaarheid
2 tot 3 keer per maand op verschillende dagen

Geldigheid voucher
Gekochte vouchers zijn t/m 1 jaar na aankoop geldig

LET OP: je dient in bezit te zijn van rijbewijs B om zelf te mogen rijden. Toeschouwers zijn welkom.