Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
TOT 80% KORTING Vanaf €2,99
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Een foto op canvas is de perfecte decoratie voor aan de wand. Jouw eigen foto op canvas, ook wel foto op doek of foto op linnen genoemd, is op dit moment misschien wel de meest populaire manier om je foto aan de muur te hangen. De Canvas foto wordt aangeboden door Fotoproducten.
Prijzen zijn exclusief €5,95 of €6,95 verzendkosten per bestelling (afhankelijk van de gekozen grootte). Accessoires zijn niet inbegrepen. Na bestelling bij Fotoproducten is de levertijd 5-6 werkdagen.

Foto op canvas

Een foto op canvas is de perfecte decoratie voor aan de wand. Bij een foto op canvas is een lijst overbodig. Jouw foto wordt namelijk, nadat deze op canvas is geprint, op een houten raamwerk gespannen.

Een foto op doek is leuk voor jezelf, maar is ook super om aan iemand cadeau te geven! Bestel nu een voucher in onze webwinkel, zodat je bij Fotoproducten je canvas kunt maken en bestellen.

Jouw canvas zal niet verkleuren of naar inkt ruiken, omdat gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige kwaliteit inkt en canvas. Het doek is helder wit en blijft dat ook. De zijkanten van het doek worden ook geprint. Je hebt dus geen witte zijkanten.

Je hebt keuze uit zeven formaten:

1. Canvas 20 x 20 cm - 2 cm dik - €2,99 
2. Canvas 30 x 20 cm - 2 cm dik - €4,99
3. Canvas 40 x 30 cm - 2 cm dik - €7,99 
4. Canvas 60 x 40 cm - 2 cm dik - €9,99 
5. Canvas 50 x 50 cm - 2 cm dik - €9,99
6. Canvas 80 x 60 cm - 2 cm dik - €16,99
7. Canvas 120 x 80 cm - 2 cm dik - €24,99

In onze webwinkel kies je een formaat en bestel je een voucher, waarna je bij Fotoproducten je canvas kan maken en bestellen. Meer informatie over het bestelproces? Klik dan hier! Gekochte vouchers zijn geldig t/m 31 december 2021

;

Praktische informatie

Handig om te weten

Hoe werkt het?

Stap 1: je koopt bij ons je voucher.
Stap 2: met jouw unieke vouchercode kun je bij Fotoproducten aan de slag met je foto(‘s) voor op jouw canvas doek. De website link staat op je voucher.
Stap 3: upload je foto/ontwerp.
Stap 4: ga door naar betalen en vul hier jouw vouchercode in.

Wil je je canvasdoek een luxere uitstraling geven door een baklijst of wil je een handig ophangsysteem erbij? Voeg dit dan na stap 3 toe aan je winkelmandje. Deze extra’s zijn niet bij de voucher inbegrepen.

TOT 80% KORTING
Vanaf
€16,
00
€2,
99