• Fantastische aanbiedingen voor de hele familie
  • Al meer dan 600.000 tevreden klanten
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Brigitte Heitzer zingt het hele jaar door

Vanaf €22,50
Topaanbieding Snelle service Betaal veilig
Brigitte Heitzer neemt je mee op een reis langs alle seizoenen en zingt de mooiste songs over de lente, zomer, herfst en winter en alles wat daarmee samenhangt.
De ticketprijzen zijn afhankelijk van de datum, tijd en rang en de vanaf prijs geldt zolang de voorraad strekt. De prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

Muzikaal programma over de seizoenen
Omringd door muzikanten en zangers zingt Brigitte Heitzer (o.a. bekend van EVITA, waarvoor ze de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol ontving) de mooiste songs over de lente, de zomer, de herfst en de winter en alles wat daarmee samenhangt.

Een gevarieerd muzikaal programma over de seizoenen met emotie, humor en een persoonlijke touch met zowel internationaal als Nederlandstalig repertoire, waaronder ‘April in Paris’ (Sarah Vaughan), ‘Lente’ (Anouk), ‘Summertime’ (Ella Fitzgerald), ‘September of my Years’ (Frank Sinatra), ‘De Winter Was Lang’ (Willeke Alberti), ‘A Hazy Shade of Winter’ (Simon & Garfunkel), ‘Les Feuilles Mortes’ (Juliette Gréco), ‘Autumn Leaves’ (Eric Clapton) en veel meer topsongs.

;

Praktische informatie

Brigitte Heitzer zingt het hele jaar door

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.