Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Fabrikanten
Voor het eerst heeft de Zuid-Limburgse dierentuin meer dan een half miljoen bezoekers ontvangen!

GaiaZOO is met de komst van 400 grote flamingo's, de ingebruikname van een sfeervolle SavannaLodge, vernieuwde wandelroutes én een nieuwe speeltuin het afgelopen jaar flink gegroeid. En dat is ook terug te zien in de bezoekersaantallen. Met 505.000 bezoekers heeft de Zuid-Limburgse dierentuin voor het eerst de magische grens van een half miljoen gepasseerd! Tevens kreeg de dierentuin het afgelopen jaar een nieuw adres: Gaiaboulevard 1 en ontvingen ze sinds de opening de zes miljoenste(!) bezoeker. 

Zes miljoenste bezoeker
Sinds de opening van GaiaZOO in 2005 hanteert de dierentuin een eeuwigdurende bezoekerstelling. Op donderdag 22 augustus jl. ontving GaiaZOO de zes miljoenste bezoeker. De nietsvermoedende gasten werden bij binnenkomst met het heugelijke nieuws verrast; ze kregen een levenslang abonnement voor de dierentuin én vele extra's cadeau! 

Meer dan 150 diersoorten
GaiaZOO bestaat inmiddels ruim veertien jaar en de diersoorten zijn flink toegenoemen. Bij de opening in 2005 bestond de collectie uit 70 diersoorten. Inmiddels kun je in GaiaZOO meer dan 150 diersoorten ontmoeten. Met de komst van 400 grote flamingo's heeft de dierentuin zijn 156e diersoort verwelkomd. Het park is met zijn grote collectie diersoorten, vernieuwde wandelroutes én een nieuwe speeltuin meer dan een bezoekje waard! Wil jij alle dieren - van aap tot zebra - ontmoeten?

Bestel hieronder jouw tickets voor GaiaZOO met korting!