Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
€399,-
925 sterling zilver Tijdloos Gratis verzending
Deze azuurblauwe armband maakt indruk met zijn eenvoudige en heldere vorm. De edelsteen staat op de voorgrond. Een ovale labradoriet domineert deze armband van 925 sterling zilver.
Gratis verzending. De levertijd bedraagt 1 à 2 weken.

Armband 'Azure'

Dit sieraad maakt indruk met zijn eenvoudige en heldere vorm. De edelsteen staat op de voorgrond. Een ovale labradoriet domineert deze tijdloze armband van 925 sterling zilver.

Doorsnee 6,5 cm. Formaat steen: 2,5 x 2 x 0,7 cm (H x B x D).

Jouw Ars Mundi-product wordt netjes en stevig ingepakt, zodat je sieraad in topconditie bij jou thuis arriveert.

Over Ars Mundi

Ars Mundi is een van Europa’s grootste kunstuitgevers en de grootste van Duitsland. Ars Mundi (Latijn voor: de kunstwereld) is een in Hannover gevestigd familiebedrijf met hart voor kunst dat al ruim zeventig jaar is gespecialiseerd in hoogwaardige reproducties. Ars Mundi werkt samen met musea en kunstenaars over de hele wereld en bezit voor het merendeel van de aangeboden kunstwerken een exclusieve licentie.

De schilderijen zijn reproducties van museumkwaliteit, waarvan de meesten tot stand komen volgens de gicleemethode. Deze kunstdruktechniek dankt haar naam aan het Franse werkwoord gicler, dat stralen of vernevelen betekent.

Ars Mundi produceert niet alleen sieraden, maar ook schilderijen, beelden en woonaccessoires. Ontdek nu de complete collectie!

;
€399,
00