Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Spectaculaire vogeldemonstratie

Kom zeker kijken bij de spectaculaire vogeldemonstratie. Hier zie je de vogels vliegen en jagen zoals zij in de natuur gewenst zijn. Je kijkt je ogen uit terwijl de verzorger je de leukste weetjes over de vogels verteld, mis het niet!

XXL Speeltuin

Een dagje naar de dierentuin? Avifauna biedt ZOOveel meer! Alle kinderen hebben ook toegang tot de speeltuin en alle geopende (elektrische) attracties! Hier kunnen de kinderen roetsjen van de glijbaan en klimmen en klauteren over de speeltoestellen. Geen kind zal zich hier vervelen.

Nuboso

Een dag aan het vogelpark is niet compleet zonder een bezoek aan de dwergapen. Ja, echt! Er zijn niet alleen vogels, maar ook verschillende soorten apen. Op het eiland Nuboso klimmen de dwergapen zo over de touwen boven je hoofd. Hoe leuk is dat!

Coronamaatregelen in het vogelpark

Bij Vogelpark Avifauna wordt elke bezoeker een veilig en verantwoord dagje uit geboden. Om de 1,5 meter afstand te kunnen behouden, is het maximum aantal bezoekers per dag verlaagd. Daarom boek je naast jouw entree ook meteen een tijdslot, dat inbegrepen bij jouw ticket is. Dit geldt ook voor bezoekers van 0-2 jaar (die wel gratis naar binnen mogen). Reserveren kan tot max. 3 weken van tevoren. Tijdens je bezoek aan het park lopen er voldoende getrainde medewerkers rond om te letten op het naleven van alle maatregelen. Ook wordt het park nóg beter schoon gehouden en zijn er voldoende desinfectiepunten verspreid door het park.

Nu 25% korting op Avifauna tickets!

;

Praktische informatie

Vogelpark Avifauna

Locatie
Hoorn 59
2404 HG Alphen aan den Rijn
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur

TICKETS BEPERKTE TIJD VERKRIJGBAAR
Gekochte tickets zijn geldig tot en met 31 oktober 2020. Naast jouw entree boek je ook meteen een tijdslot, dat inbegrepen bij jouw ticket is. Dit geldt ook voor bezoekers van 0-2 jaar (die wel gratis naar binnen mogen). Reserveren kan tot max. 3 weken van tevoren.