Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Apollo heren pantoffels

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Apollo heren pantoffels

Na een dag hard werken is er niets fijner dan je schoenen uitdoen en je sloffen aan. Na het dragen van deze Apollo wil je niets anders meer, zelfs niet als het buiten warm is. Deze sloffen zijn namelijk voorzien van een heerlijk zachte voering. Hierdoor zullen je voeten heerlijk warm worden en ook blijven. Het materiaal heeft namelijk de eigenschap enorm isolerend te zijn.

De binnenzijde is rondom gevoerd met heerlijk zachte en warme pluche en het materiaal aan de buitenzijde is van zachte suèdine. Dit lijkt op echte suède, maar heeft als voordeel dat je het gewoon kunt reinigen met een vochtige doek als er vlekken op komen. Nooit meer koude voeten en altijd optimaal genot!

De sloffen zijn voorzien van stevige anti-slip zolen, zodat je geen last van de voeten krijgt als je er een stukje op loopt. Wanneer het weer iets warmer wordt, kun je ze dus ook gebruiken om comfortabel rondom het huis te lopen. De pantoffels zijn rondom afgewerkt met een stevige ‘piping’ waardoor ze hun mooie pasvorm behouden en zijn beschikbaar in een zeer ruime reeks maten.

Verkrijgbare maten:
- 41/42
- 42/43
- 43/44

U kunt de maat selecteren na het klikken op 'bestel nu!'

;