Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Hierbij delen we een bericht vanuit de organisatoren van het evenement:

Hoe gaat het verder met Anastasia?

We kunnen met z’n allen weer naar het theater. Heerlijk! Voor ANASTASIA hebben we nog geen nieuwe startdatum. In het AFAS Circustheater Scheveningen zijn namelijk veel ingrijpende aanpassingen nodig om het theater ‘coronaproof’ te maken.

Zodra er een datum is, krijg jij je voucher!

Als we een datum hebben voor de hervatting van ANASTASIA hoor jij dat natuurlijk meteen. Je ontvangt dan direct je voucher en kunt meteen een voorstelling kiezen en reserveren. De voucher heeft dezelfde waarde als je oorspronkelijke tickets, inclusief de boekingskosten.

WINNAAR GROTE AD PUBLIEKSPRIJS MUSICAL AWARDS 2020

Exclusief in het AFAS Circustheater Scheveningen: de grote Broadway musical ANASTASIA! Een oogstrelende musical vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Het verhaal neemt je mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw! Aanbieding: boek nu voor de beste plaatsen en krijg het 2e ticket voor de helft van de prijs!

Onvergetelijke ontdekkingsreis

Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ’20.

Wereldwijd succes

ANASTASIA is gebaseerd op de beroemde animatiefilm en ging in 2017 in première op Broadway. Daarna volgden grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums kreeg overal lovende recensies. Speciaal voor de Nederlandse musical komt het complete, originele Broadwaydecor naar Scheveningen. De award winnende songs zoals ‘Journey to the Past’ en ‘Once upon a December’, hoor je in een Nederlandse versie.

;

Praktische informatie

Anastasia

Locatie
AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag
Bekijk hier de routebeschrijving

Speeltijden en data
Te zien tot en met 29 maart 2020.

Vanaf