Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Airfryer 3 liter TurboTronic AF3

50% KORTING €119,95 €59,95
Gemakkelijk schoon Alleskunner Gezonder
Met de Turbotronic heteluchtfriteuse/airfryer AF-3 bereid je de lekkerste gerechten, gezonder dan met een traditionele friteuse. De airfryer is een echte alleskunner die de gerechten met minimale toevoeging van olie bereidt.
De airfryer is in 3 kleuren beschikbaar: zwart, wit en turquoise. Gratis verzending. Het product kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

Airfryer 3 liter TurboTronic AF3

Met de Turbotronic heteluchtfriteuse/airfryer AF-3 bereid je de lekkerste gerechten, gezonder dan met een traditionele friteuse. Door de innovatieve hetelucht technologie is deze friteuse een echte alleskunner, die de gerechten met minimale toevoeging van olie bereidt. Zo bak je tot 800 gram knapperige frietjes in de AF-3 met de toevoeging van maar één eetlepel olie of indien gewenst geen olie. 

De inhoud van het apparaat van 3 liter is voldoende voor ongeveer 2 tot 3 personen. Maar ook een stukje vlees, aardappeltjes of een hartige taart bak je met gemak in deze heteluchtfriteuse. Je kunt middels de draaiknoppen de ideale temperatuur instellen tussen de 90 en 210 graden Celsius. De timer draai je naar maximaal 30 minuten, waarna een signaal klikt zodra je aan tafel kunt. Na het eten is het apparaat gemakkelijk schoon te maken en kunnen de pot en het rack in de vaatwasser.

Verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, wit en turquoise (uitverkocht).

Specificaties

- Capaciteit 3 liter
- Power 1200 watt
- Mechanische bediening voor gemakkelijke instellingen
- Rood indicatie lampje
- Temperatuur bereik van 90 tot 210 graden
- Olie vrij frituren of naar gelang heel weinig bijvoegen
- Verwijderbaar rek in pan om gemakkelijk te  reinigen
- Pan en rek kunnen in de vaatwasser
- 3 kleuren: zwart, wit en turquoise (uitverkocht)
- Nederlandstalige handleiding
- 2 jaar fabrieksgarantie

Bekijk hier de voorwaarden.

;

Handig om te weten

Voorwaarden

Het product kan tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de consument.

50% KORTING
€119,
95
€59,
95