Reclamefolder.nl Webwinkel
  • Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

77e Sterren aan Zee concert: René Froger

(Tijdelijk) niet beschikbaar

77e Sterren aan Zee concert: René Froger

Het AFAS Circustheater zal op maandag 16 december aanstaande omgetoverd zijn in kerstsferen en zal René Froger een groot sfeervol, eenmalig decemberconcert geven in het prachtige Scheveningen. Hét theater waar hij zo graag optreedt en wat ook gerekend mag worden tot een van de mooiste theaters van Nederland!

Dit decemberconcert van René zal borgen voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van de ras-entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; echt alle muzikale pareltjes passeren de revue. Het ultieme decemberconcert der herkenning! En muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal hij je ook nu weer weten te verrassen.

Omdat Froger graag in dit prachtige theater staat en zijn muziek hier mooier klinkt dan waar ook, zal dit unieke decemberconcert snel vollopen. Reserveer daarom nu de mooiste plaatsen en hoor en zie René waar hij zo graag optreedt! Het zal voor iedereen een onvergetelijke avond worden.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van René spelen op een grote concertvleugel.

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

;

Praktische informatie

77e Sterren aan Zee concert: René Froger

Locatie
AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Bekijk de routebeschrijving

Data
Maandag 16 december 20.00 uur